Sommaren är här

Våran odling går riktigt bra i år, förutom att jag glömt vad jag planterat i lådorna hehe! Potatisen blommar, sockerärterna växer snart om sin spalje och tomaterna ser ut att vara pågång. Inne har vi skördat vår första gurka och wow! Nästa år ska vi odla gurka i omgångar så vi har gurka hela sommaren. Jag förstår att så många totalt fastnar för att odla hemma. Vi drömmer om orangeri och en vacker köksträdgård, men just nu duger lådorna direkt på gräsmattan och vårt egengrävda potatisland alldeles utmärkt. 

Aaron börjar prata mer och mer nu. Det känns som att han härmar allt vi säger och det händer nog mycket i hans huvud. Han förgyller våra liv, ger oss så mycket glädje och mening. Tycker synd om alla små i denna värme, vi längtar till den dag vi har AC i huset! Förhoppningsvis får vi det installerat tills nästa sommar. Ni vet ju att vi ska byta värmesystem och vi har äntligen hittat en komplett leverantör av värme, AC samt ny FTX ventilation och luftreningsfilter då Oskar är väldigt allergisk och vi har mycket allergipartiklar i vårt hus. Men de är så otroligt upptagna i år så de kunde först komma till oss efter nyår. Vi väntar fortfarande på sista offerten men vi har bestämt oss för att OM vi installerar det så får vi helt enkelt stå ut med att elda under hösten detta år. Det ska vi nog klara av! Källaren är redo, vi har städat ur och gjort plats för ett värmeskåp eller vad det kan kallas. Vi behåller pannan utifall att det nya systemet skulle gå sönder mitt i vintern eller så, man vet ju aldrig! Dessutom kan man använda pannan till att koppla in värme till en framtida pool.... ;)


Tänk att denna lilla kille springer runt, pratar och busar för fullt? Jag är verkligen förvånad över hur kort tid de är bebisar, det kändes som att det skulle pågå flera år med tanke på allt man "behövde" ha och veta enligt alla tokiga föräldraforum.