En ny tid i livet

En liten epok är över i mitt liv. Jag har sålt min häst! Under princip hela mitt vuxna liv har jag haft häst, så jag förväntar mig att det kommer kännas lite konstigt framöver. Än så länge har jag inte ens orkat städa ur stallet. I vanliga fall hade jag nog städat ur och rensat samma dag, men just nu är jag inte mitt vanliga jag. Och det är okej. 


Men nej, stallet blir inte tomt länge. Det kommer en ny stjärna någon dag, men antagligen inte förrän till nästa sommar. Vi hoppas att omarronderingen är klar tills dess då vi ska bygga om hagarna lite och göra förbättringar på gården. Jag ska ta vara på tiden med min familj och försöka ägna oss åt så mycket husrenovering vi mäktar med. Det är ju just det när man hela tiden måste avbryta allt för att gå ut och mocka, gå ut och rida. När man har hus finns det ju hela tiden massor att göra som ni säkert vet. Det blir ett härligt år att leva ett annat slags liv!




Det blir en riktig lösdrift upp mot skogen samt staket runt ridbanan och göra klart innerväggarna i stallet (och ev innertak!) samt dra vatten och mer belysning. Har jag riktigt flyt blir sadelkammaren byggd också!