En sak i taget



Den fantastiska målningen är gjord av mig själv. Så fräscht med vitt och grått, blir aldrig tråkigt enligt mig.


Skivorna har kommit upp i stallet. När golvet är klart blir det målat. Kan ni gissa färger?

Badrumsrenoveringen är försenad. Plattsättaren kom 2 dagar senare än planerat och vi är således 2 dagar försenade. Nu är dock all kakling klar och fogat, golvet uppe är lagt och golvet nere läggs på måndag och fogas. Gissar att det monteras möbler på tisdag redan, ska bli så kul att se rummet förvandlas och ni kan förvänta er en ordentlig före-efter-inlägg då vi moderniserat två badrum från 60-talet.

Vi kommer ha mycket att göra med huset då vi vill fräscha upp det och verkligen få det som vi vill. Men vi har en plan i huvudet och vi fortsätter fokusera på dem punkter vi radat upp. Många frågar om vi inte ska fixa ordning sovrummen uppe innan vi flyttat in, och jag förstår att man undrar. Men vi är väldigt noga med att göra en sak i taget. Öppnar vi flera projekt så är risken att man inte orkar färdigställa dem. Vi arbetar heltid båda två, jag har hästar att träna och att då fokusera på stallbygget tar all vår tid. Och pengar dessutom! Ska vi då blåsa ur sovrummet och dra om elen, byta gipsskivor och lägga nytt golv så är risken att det blir ståendes. Vi är inte rädda för att bo lite gammeldags, det är inte färgen på väggarna som sätter kvaliten i våra liv. 

Vi kommer ha plats att kunna bo i ett rum i taget så att säga. Så vi flyttar in sängen i ett av de kommande gästrummen och väntar ut stallbygge och dränering innan vi blåser ut allt i vårt sovrum och gör det klart på en gång. Då kan vi välja själva när tillfället är rätt!

Förutom de stora projekten så sker dagligen allt smått kring gården. Fix med stuprännor, gräver bort gräs/ogräs, lägger grusgång m.m. Ska bli duktigare att visa er.