Kommer i ordning

Nu börjar vi få ordning i huset. Rutinerna har fallit på plats efter denna långa sommar och massor med jobb utomhus och med stallbygget. Oskar har nu rivit farstun så det är redo för dräneringen som verkar ha svårt att få ett spikat datum. Men snart är vi där också!

Svärmor har varit i huset och hjälpt oss organisera upp våra kläder. Tanken var att vi skulle göra någon form av walk in closet men vi har ändrat oss och ska använda garderoberna i sovrummet. Vilken tur att vi bodde in oss innan vi började riva och renovera. Vi har nog en helt annan syn på huset idag. Hon har även bytt gardiner i alla rum, vi hade låtit förra ägarens sitta kvar och det luktade lite "annat hem" av dem. Nu har det också lagt sig lite och vi stortrivs. Ingen ide att göra några stora inköp eller satsa på någon designinredning innan vi har renoverat ytskikten i huset. Vi får tänka praktiskt och smart tills att rummen förvandlas, ett i taget.

Idag är det Oskars födelsedag, och jag firade honom med kaffe och paket på sängen. Vad ger man någon som redan har allt? Nya whiskeyglas och underlägg. Han blev lika glad i dem som jag, blir fina på en serveringsvagn i hans framtida whiskeyrum.