Minisemester

Nu har jag och Aaron varit till Halmstad på en liten minisemester utan pappa. Som tur var följde min mor med så jag har haft någon avlastning med mig. Aaron har varit så fantastisk hela resan, vågar knappt tro det. Han sov hela bilresan ner och väl här så har tupplurer och nattningar fungerat precis lika bra som hemma, hade förberett mig på att det skulle bli svårare med tanke på allt nytt som också händer i hans utveckling just nu. 

Aaron somnar nu strax före 21 på kvällarna. Sen jag började ta upp honom tidigare istället för att vi båda sov till 10 på morgonen så har han ställt tillbaka sovklockan för natten också. Han sover sen till ca 3-4 på morgonen då han ammar. Då håller mina tuttar på att sprängas då han bara mysammar nån gång under dagen. Gissar att min mjölkproduktion snart försvinner och vi får börja ge ersättning på nattmålet/frukostmålet. Aaron har sovit hela nätter sen han var kanske 2 månader så vi är väldigt bortskämda, i framtiden kanske han gör annorlunda så vi njuter så mycket vi kan. 

När vi kom ner till Halmstad bytte vi till sittdelen istället för liggdelen på våran vagn. Det var uppskattat och Aaron har kunnat hänga med mer i vagnen, tittat sig omkring och snackat med folk. Han har bjudit på mycket show och snack, älskade unge! 


Han har fått uppleva mycket olika saker och han har tagit det hela med ro. Hur stolt kan man vara när han suttit med på restauranger, stranden och hängt på tävlingsplatsen hela dagarna? Längtar så tills han springer runt här och busar och alla får hjälpas åt att jaga honom. ❤️







Han tillochmed var med på Ullared! Han låg och tittade på allt folk sen sov han middag en sväng, vi var dock inte där för länge för det var så fullt med folk. 😅