God fortsättning

Nu händer det massor av grejer i huset! God jul och god fortsättning förresten. Inför jul hann vi med massor hemma, kontoret är omgjort och snart möblerat, barnrummet är målat ett första lager, vi ska beställa golv efter nyår och det händer som sagt mycket grejer. 

Ska lägga upp lite före och efterbilder sen. Oskar har bytt några taklampor och wow, vilken skillnad det gör med moderna lampor och ett mer vit-varmt sken. Just nu gör vi som sagt iordning barnrummet och det känns så skönt att vi började med detta i tid. Ska sätta upp gardinerna i både kontoret och barnrummet så fort färgen torkat. Gardiner gör verkligen rummen ombonade.

Annars då? Vi har redan gått in i vecka 30 och ett gravidinlägg kommer nog ikväll. Det har ju hänt massor på den fronten också, som ni får läsa om sen. Stallet har också fått lite nytt i form av täckeshängare och snart är alla boxdörrarna uppe. Nästa vår och sommar har vi förhoppningsvis fler hästar på gården. Fastän det stundar något så enormt som bäbis och utökning av familjen så släpper vi inte våra drömmar om hur gården och stallet ska utvecklas. För mig ska gårdslivet vara så förenklat som möjligt, det märks stor skillnad på oss i huset nu också. Varför ha grejer vi inte använder? Vi är bara i behov av det som vi använder på riktigt i livet, det andra är bara betungande.

 
Vardagsrummet i julpynt, 3 granar blev det i år. Nu får julen vara kvar till "Knut" sen blir det vårpyssel och förbereda hus och oss själva för att ta emot vår lilla buse.