Gravidvecka 25

Nu är vi i gravidvecka 25! 

Veckans bästa: Faktiskt att jag har ridit min tävlingshäst precis som vanligt hela veckan, och det går jättebra med magen och hela gravidkroppen. Ännu inga krämpor eller överdriven andfåddhet, känner mig riktigt pigg och full av energi faktiskt.

Veckans sämsta: Nu har jag börjat svullna i mina ben efter dagarna på jobbet. De blir inte överdrivet stora men just svullna, hälsenan går inte att urskilja vissa dagar. Hoppas inte fötterna svullnar också!

Veckans fundering: Varför är en mamma-tröja mycket dyrare än en från vanliga avdelningen med stretchtyg? Jag vägrar nästan handla på mamma-avdelningen då det för det första oftast är plagg som gör att man ser ut som ett tält, och för det andra kostar dem dubbelt så mycket. Är jag snål eller vill de tjäna pengar på oss tokiga gravidhjärnor som vill göra allting "fullt ut"?

Sammanfattning: Denna vecka har bäbisen sovit mycket, och sparkat mycket under arbetsdagarna istället för på kvällen. Den väger ca 900gram och jag börjar förstå att om ca 3 månader går jag hem från jobbet för att börja ett nytt liv. Jag och Oskar talar väldigt mycket om livet när den kommer, vi förbereder oss för något vi ändå inte kan förstå förrän vi är där. Det är en mysig tid och jag njuter för fullt!